Diensten

Naast het inlijsten bieden wij nog verschillende andere diensten aan:

Verpakking & Transport; wereldwijd
Eén of honderd stuks: elk ingelijst werk wordt door De Lijstenmakers op zorgvuldige wijze verpakt en vervoerd naar elk gewenst adres. Ook voor onze buitenlandse klanten verzorgen wij het transport en de arbeidsintensieve handling van het verpakken. We werken daarbij nauw samen met betrouwbare vervoerders, gespecialiseerd in het transporteren van kunstobjecten.

Advies bij aan- en verkoop van kunst
In ons atelier aan de Stadhouderskade vindt u werk van de meest uiteenlopende (inter)nationale kunstenaars. De amstelgallery, vormt een verkooppunt voor een aanbod van zeer gevarieerd werk. Desgewenst kunnen wij u adviseren bij de aan- en verkoop van kunst.

Inrichten zonder zorgen.
De Lijstenmakers adviseert bij de inrichting van zowel bedrijfspand en kunstgalerie, als privé-adres. Het moment dat nieuwe ingelijste kunstwerken in uw bedrijf (of woning) worden opgehangen brengt veel werk met zich mee. De belichting moet precies kloppen, de objecten moeten stevig hangen en het liefst niet met haken in de muur bevestigd. Ook moeten alle andere interieurobjecten in balans zijn met de nieuwe stukken. En bovendien gaat uw werk gewoon door. Gelukkig hoeft u zich nergens druk om te maken, De Lijstenmakers kan dit alles voor u verzorgen.

Reprografie
U kunt bij ons een professionele foto/scan laten maken van uw kunstwerk. Gewoon omdat u deze (digitaal) wilt vastleggen of ten behoeve van reproductie. Bij onze repro afdeling artXpress, kunt u vervolgens bijvoorbeeld een levensgrote print laten maken. Dit kan op de meest uiteenlopende materialen als: linnen, canvas, fotopapier, kunststoffolie maar ook op een T-shirt of tas. Wist u overigens dat waardevolle kunstwerken zo ook het best zijn vastgelegd voor de verzekering?

Restauratie
De Lijstenmakers kan beschadigde werken vakkundig repareren. Denkt u bijvoorbeeld aan scheurtjes in het papier van uw ets. Door het aanmaken van het juiste papierpapje kunnen oude vezels weer als nieuw worden opgemaakt. Hebt u een mooi kunstwerk in een beschadigde lijst? Wij maken de lijst weer zo goed als nieuw. Daarnaast verzorgt De Lijstenmakers diverse bewerkingen van foto’s en prints, zoals het lamineren. Maar ook het spannen van linnen doeken op spielatten of het opplakken van posters, affiches en grafiek op karton behoort tot de mogelijkheden.